Direct reserveren

B&B Den Soeten inval is in Delden een waar begrip. Het monumentale pand staat midden in het authentieke centrum met de leukste winkels en restaurantjes op loopafstand. De perfecte locatie voor een uniek B&B, die slechts een aantal jaren geleden compleet is gerenoveerd.

Onze kamers

In ons B&B bevinden zich drie complete tweepersoonskamers. De Meijlingkamer en Marktkamer bevinden zich op de begane grond van het gebouw. Meijlingkamer met uitzicht op het terras en de riante tuin en De Marktkamer met uitzicht op de oude Blasius. De derde kamer die wij aanbieden bevindt zich op de bovenverdieping van ons rode Zweedse huisje: ‘In de Wolken’

Even voorstellen

Wij zijn Jan en Linda: een bevlogen, ondernemend stel dat dit avontuur onlangs met veel passie en plezier is aangegaan. 

Hoewel wij beide een andere achtergrond hebben, (het onderwijs en het verzekeringsleven zijn nou eenmaal andere koek dan het runnen van een B&B) is het werken met mensen iets wat ons veel voldoening geeft. Gasten het gevoel geven dat zij welkom zijn, en ze lekker een paar dagen verwennen. Dat is iets wat ons beide erg aanspreekt.

Vandaar dat wij niet lang hoefden na te denken toen Den Soeten Inval op ons pad kwam. Een geweldige kans die wij met beide handen hebben aangegrepen. Klaar om u het ultieme Twentse gevoel van gastvrijheid te laten ervaren!

Dus: bent u op zoek naar meer dan alleen een overnachting? Wilt u naast een fijne nachtrust, genieten van een unieke ervaring? Dan nodigen wij u van harte uit in onze prachtige Bed & Breakfast.

Hopelijk tot gauw!

Jan & Linda